Ηλεκτροτεχνική – Τσαφάς Βασίλειος

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών μας, στην Ηλεκτροτεχνική – Τσαφάς Βασίλειος αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και αντικατάσταση συστημάτων ασφαλείας, θυροτηλεοράσεων και θυροτηλεφώνων. Παράλληλα, παρέχουμε service και επισκευές σε υπάρχοντα συστήματα συναγερμών και σε θυροτηλεοράσεις.

Αξιόπιστες λύσεις ασφαλείας

Το άρτια εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας μας είναι πάντα πρόθυμο να σας ενημερώσει για τις λύσεις ασφαλείας που καλύπτουν τις ανάγκες του δικού σας χώρου, οικιακού και επαγγελματικού. Εξυπηρετούμε μία ευρεία γκάμα περιπτώσεων και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, αναλαμβάνοντας την πλήρη εγκατάσταση θυροτηλεοράσεων, θυροτηλεφώνων και συναγερμών.

Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία, χρησιμοποιούμε εγκεκριμένα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας και διακρινόμαστε για τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Προϊόντα για την επιτήρηση του χώρου σας

Τα θυροτηλέφωνα και οι θυροτηλεοράσεις που θα βρείτε στην Ηλεκτροτεχνική είναι τελευταίας τεχνολογίας και έχουν κατασκευαστεί από τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες συστημάτων ασφαλείας και μπορούμε να σας παράσχουμε αξιόπιστα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης και συναγερμούς υψίστης ασφαλείας.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων ασφαλείας, για να επιλέξετε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του χώρου σας. Προβαίνουμε στη σωστή εγκατάσταση των προϊόντων της επιλογής σας, ενώ αναλαμβάνουμε και το service τους.

Στην Ηλεκτροτεχνική θα βρείτε συστήματα συναγερμών και κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (κάμερες – CCTV), φωτισμούς ασφαλείας, συστήματα πυρανίχνευσης, θυροτηλεοράσεις και θυροτηλέφωνα. Το τεχνικό προσωπικό μας προσφέρει άριστη εγκατάσταση, αλλά και άμεση επισκευή/service σε όλα τα προϊόντα μας.

Εμπιστευθείτε το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της Ηλεκτροτεχνικής και κλείστε ραντεβού για να σας επισκεφθούμε στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε να σας ενημερώσουμε για τις ειδικές ανάγκες σας αναφορικά με το σύστημα ασφαλείας που χρειάζεται ο χώρος σας.

Κλειστά κυκλώματα CCTV

Access control

Συναγερμοί (οικιών & επαγγελματικών χώρων)

Παρακολούθηση χώρων σε οικίες & επιχειρήσεις

Αντικαταστάσεις παλαιών θυροτηλεφώνων & θυροτηλεοράσεων

Τοποθέτηση και αντικατάσταση

Σας παρέχουμε μία πλήρη αναφορά για το τι θα χρειαστεί και πόσο ακριβώς θα κοστίσει, ώστε να είστε ενήμεροι -από την αρχή- για τα πάντα! Άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια της επιτυχούς λειτουργίας μας, εργαζόμαστε με κύριο γνώμονα τη σφυρηλάτηση άριστης σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο της τοποθέτησης και επισκευής συστημάτων ασφαλείας μάς κατατάσσει στους πλέον ειδικούς και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα για εσάς. Επιπροσθέτως, αντικαθιστούμε άμεσα το θυροτηλέφωνό σας με θυροτηλεόραση, ενώ επισκευάζουμε την παλαιά σας θυροτηλεφωνική εγκατάσταση διατηρώντας τα ίδια καλώδια, χωρίς καθόλου μερεμέτια!

Επικοινωνήστε με την Ηλεκτροτεχνική, για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού μαζί σας. Έτσι, οι έμπειροι τεχνικοί μας θα προβούν σε μία εξατομικευμένη μελέτη στο χώρο σας και θα σας προτείνουν τις πλέον συμφέρουσες λύσεις!

Οι συνεργάτες μας